Produkten

Nioxin


NIOXIN, een natuurlijk productengamma ... een gezonde hoofdhuid, basis voor mooi haar. Producten van NIOXIN werden ontworpen op een natuurlijke basis. Proteïnen, aminozuren, vitaminen en plantextracten werden gecombineerd tot specifieke technologieën, die haar en hoofdhuid in een gezonde conditie brengen.


L'Oréal Haarkleuringen

Ontdek onze collectie haarkleurproducten INOA van L'Oréal Paris, voor een sprankelende haarkleur, stralend en gezond! Probeer één van de vele kleurnuances: zwart, kastanjebruin, rood, mahonie, koper of blond. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een optimale grijsdekking met schitterende en duurzame haarkleuringen. Zonder ammoniak ! 


Paul Mitchell


 
John Paul Mitchell Systems® is een luxe haarverzorginglijn die wereldwijd al vele jaren een begrip is in de professionele kapperswereld. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt. Alle producten worden in de beste laboratoria met de grootste zorgvuldigheid door wetenschappers en kappers ontwikkeld en getest.
 
 
American Crew

American Crew zijn producten van topkwaliteit, exclusief voor heren. Heerlijk geurende eau de toilette, shampoo, body wash en wax behoren tot ons gamma. Met ons gamma van American Crew weet Emrah een kapsel als geen ander te modelleren . 

 

Cadeautips

U kan bij ons altijd terecht voor een mooi verpakte waardebon die kan gebruikt worden voor onze diensten of aankopen. 
Ook met onze fantasiejuwelen, sjaals en kleine lederwaren hebben wij steeds de juist cadeautip .